Pagina's

dinsdag 28 april 2015

Selfsat Snipe Plus Twin

De Selfsat Snipe Plus Twin is een innovatieve vlakantenne. De vol automatische satelliet antenne is tot stand gekomen met de volgende drie uitgangspunten. De antenne is gemakkelijk in gebruik. Heeft sterke ontvangst van satellietsignalen en is overal gemakkelijk te gebruiken, waar en wanneer dan ook.

De satelliet antenne is zeer compact. De antenne is 454MM breed en 316MM hoog. De Selfsat Snipe Plus Twin is portable maar kan ook vast worden gemonteerd op uw caravan of camper. Wanneer de satelliet antenne op uw caravan of camper is gemonteerd heeft deze indien ingeklapt een hoogte van 188mm hoog. In gebruik kan deze maximaal 422 MM hoog worden.
De ontvangst kwaliteit van de Selfsat Snipe Plus Twin is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.
De Selfsat Snipe Plus Twin is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit. Voor ieder die overgaat tot aankoop van de Selfsat Snipe Plus Twin is het gebruiksgemak een groot verkoop argument.
De schotel heeft een rijbeveiliging ingebouwd. Wanneer u met een snelheid boven 10 kilometer per uur rijdt zal de schotel automatisch inklappen. De Selfsat snipe Plus Twin kan niet gebruikt worden tijdens rit of vaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten