Pagina's

woensdag 28 oktober 2015

Aanbieding Xsarius Satmeter Plus !!

Aanbieding Xsarius Satmeter Plus !!

De Xsarius Satmeter Plus is een digitale satelliet meter met spectrum analyzer en elektronisch kompas. De Xsarius Satmeter plus helpt u bij het efficient en correct uitrichten van uw satellietschotel. De Satmeter Plus is eenvoudig in gebruik.

Xsarius Satmeter HD Plus

De ontvangst kwaliteit wordt weergegeven als een numerieke waarde en in een grafiek. Tevens kunt u vrij te ontvangen kanalen (zowel SD als HD kwaliteit) bekijken op het 3,5-inch TFT LCD scherm. U kunt dus zowel het SD signaal als het HD signaal zeer nauwkeurig meten. Hierdoor bent u ook bij de HD zenders verzekerd van een optimaal uitgerichte schotelinstallatie.

De digitale satelliet meter is handig bij het uitrichten van uw schotel. Het enige wat u hoeft te doen is de parameters van de gewenste satelliet in te voeren en u kunt uw schotel uitrichten met de informatie die de satmeter plus verstrekt. Door uw schotel accuraat uit te richten bent u gegarandeerd van optimale beeldkwaliteit. Het menu is beschikbaar in diverse talen waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans. De Xsarius Satmeter HD Plus beschikt over een aan en uit-schakelaar en kan worden aangesloten op uw televisie met behulp van componenten kabel. Indien de meter aangesloten word op uw televisie fungeert de Satmeter HD Plus als een FTA satelliet ontvanger.

Voor meer info en de aanbieding klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten