Pagina's

zondag 18 oktober 2015

Nu leverbaar: De Amiko Impulse T2/C De Impulse T2/C is een Full HD Digitale T2/C ontvanger

De Amiko Impulse Sat is een Full HD Digitale Satelliet ontvanger. De Amiko Impulse heeft een ingebouwde DVB-S2 tuner en een ingebouwde Conax kaartlezer.

Door het compacte formaat kan de ontvanger thuis maar ook in de caravan, camper of boot worden gebruikt. Met zijn opnamefuncties en afspeelmogelijkheden van  o.a. MKV, AVI, MPEG en MP3 is de Amiko Impulse Sat een zeer complete ontvanger voor een scherpe prijs.

Dankzij het compacte formaat en de 12V aansluiting is de Amiko Impulse Sat een ideale ontvanger voor gebruik in de camper, caravan, boot of vrachtwagen. U kunt de ontvanger dankzij het meegeleverde IR oog compleet wegwerken in bijvoorbeeld een kast. Met een los te verkrijgen USB WiFi stick kunt u genieten van dan vele internet opties zoals: youtube video's afspelen, weersverwachtingen bekijken en RSS feeds volgen. De Amiko Impulse Sat beschikt praktisch over alles wat u zich wenst. Zo kunt u gebruik maken van de Elektronische Programma Gids, teletekst pagina's bekijken en favorieten lijsten aanmaken.
MEER INFORMATIE VINDT U HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten