Pagina's

vrijdag 15 januari 2016

MINIX NEO X7 android media player

De MINIX NEO X7 is het vlaggenschip van MINIX. Sinds de release in juli 2013, is de MINIX NEO X7 uitgegroeid tot een van de meest populaire Android Media box. De MINIX NEO X7 is door diverse vooraanstaande tech websites tot beste in de markt gekozen. De MINIX NEO X7 is gebaseerd op een quad-core ARM Cortex-A9 processor met quad-core Mali-400 GPU en de nieuwste Android 4.2.2 OS. De MINIX NEO X7 is in vergelijking tot de NEO X5 met zijn dual-core in snelheid en prestaties veel krachtiger.

Connectiviteit

De MINIX NEO X7 wordt geleverd met dezelfde aansluitmogelijkheden als de NEO X5, wat inhoud dat je een enorm scala aan opties - waaronder 3 USB-poorten, 1 OTG-poort, hoofdtelefoon en microfoon aansluiting, optische audio-en Ethernet-poort krijgt.

Dual-Band Antenne

Het unieke kenmerk van de MINIX NEO X7 is de Dual-Band WiFi externe antenne die werkt op zowel de 2,4 GHz als 5 GHz frequentie. Hiermee  realiseert de MINIX NEO X7 een superieure Wi-Fi-gegevensoverdracht en is het de eerste smart tv media box in zijn soort die een dergelijke feature heeft. Hiermee zet MINIX een nieuwe STANDAARD en leveren ze state-of-the-art apparatuur.

Maximale Entertainment

De MINIX NEO X7 is instaat om zelfs de meest intensieve taken te kunnen uitvoeren. De MINIX NEO X7 is volledig uitgerust om de nieuwste Android games te spelen - zoals Shadowgun, NOVA 3, Rip Tide 2 etc, Ook kan de MINIX NEO X7 films streamen in Full 1080p HD, soepel surfen op het web, Skype bellen en andere VoIP-diensten draaien, en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten