Pagina's

zaterdag 2 mei 2015

Megasat Campingman Portable TAS - InterTronics discounter

TV kijken op de Camping

U gaat op vakantie en wilt graag blijven genieten van uw favoriete Nederlandse TV kanalen. Met deze  automatisch zoekende schotelantenne is het een fluitje van een cent.

Voordeel van de Megasat automatische schotelantenne

Niet meer op de knieën en uren luisteren naar een fluittoon en kijken of u beeld heeft. Met de Megasat Campingman Portable automatisch zoekende schotelantenne hoeft u nooit meer zelf de schotel uit te richten. Met 1 druk op de knop en vindt hij voor u de gewenste satelliet en is het tv kijken binnen 60 sec gerealiseerd.Megasat Campingman Portable TAS

Megasat Handzaam om mee te nemen

Met zijn gewicht van 5 kilo doet hij niets onder voor de traditionele satellietset met een driepoot. Deze automatisch zoekende satelliet schotel is ideaal te gebruiken op de camping, bij de caravan of camper. Ook op de boot is de Megasat een goede oplossing als u gebruik kunt maken van een steiger of als u boot stil genoeg in het water ligt. Het systeem is verplaatsbaar dus u hoeft ook geen last te hebben van de bomen. Er wordt voldoende kabel meegeleverd zodat u rondom uw staanplaats alle kanten op kunt. Door dat hij is uitgevoerd met een twin lnb is het dus mogelijk om uw buren mee te laten kijken als zij ook een satellietontvanger hebben maar geen schotel antenne. Ook kunt u uiteraard de tweede uitgang zelf gebruiken als u meerdere tv aansluiting heeft in uw caravan, camper of boot.
Met de TAS (Twin Auto Skew) versie zoals deze biedt u de mogelijkheid om diep in Europa op vakantie te gaan. Wat doet Auto Skew? Deze draait de LNB zo dat er altijd sprake is van de best mogelijke afstelling. Zo haalt hij het beste satelliet resultaat dat op dat moment haalbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten