Pagina's

vrijdag 15 januari 2016

MINIX NEO X7mini android media player

De NEO X7mini is de laatste aanwinst in de MINIX NEO Series, op de markt gekomen in september 2013. De NEO X7mini is een uitgeklede versie van enorme succesnummer de NEO X7, en is voorzien van dezelfde Quad-Core ARM Cortex-A9-processor met Quad-Core Mali-400 GPU. Omdat de NEO X7mini in feite hetzelfde apparaat is als de NEO X7, maar dan in een kleinere uitvoering, is het eveneens een zeer sterke Media Hub die optimale prestaties levert die ver uitstijgen boven zijn geringe formaat.
MINIX NEO X7mini android media player

Klein.Snel.Krachtig

De NEO X7mini is krachtig genoeg om over het net te surfen, Skype- en andere VoIP-gesprekken te voeren, probleemloos mediabestanden in Full 10180p HD te streamen en zelfs de grafisch meest geavanceerde Android-games uit te voeren, bijvoorbeeld Modern Combat 4, Asphalt 8 en nog veel meer. De NEO X7mini is net als de NEO X7 voorzien van Bluetooth 4.0-ondersteuning en daardoor volledig compatible met de meeste Bluetooth-toetsenborden, muizen en Android-gamesconsoles, waaronder XBox 360, Playstation 3 en MOGA Gameconsoles. De NEO X7mini is je perfecte keuze voor de optimale gamebeleving!

Android 4.2.2 OS

Net als de hele MINIX NEO Series is ook de NEO X7mini standaard voorzien van Android 4.2.2 OS. Hiermee kun je een enorm aantal apps downloaden via de Google Play Store, waaronder Netflix, Spotify en vrijwel alle populaire IPTV-apps. De NEO X7mini is daarnaast uitgerust met Wi-Fi Display en AirPin PRO, waarmee je mediabestanden, zoals video's, muziek en foto's, vanaf je smartphone, tablet of laptop kunt afspelen op je tv. Je hebt geen verstrengelde kabels tussen je laptop en tv meer nodig, vanaf nu kun je non-stop al je mediabestanden draadloos uitwisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten